2024. április 11.

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A Kürtőskalács Vigalom újdonságaiként elhozzuk nektek a Dupla Málnás KÜRTŐSBON-t, valamint a diós és mákos BEJGLIBON-t. Május 10-12. között újra megnyílik az édesszájúak előtt a Fővárosi Állat-és Növénykert kapuja, ugyanis beköszönt a 4. Kürtőskalács Vigalom, aminek egyik főszereplője a BEJGLIBON lesz.

Tovább
VIGALOM 2024 FACEBOOK
ZSL4260
Malnabon
Bejglibon
TBP09532
Kurtoskalacs Vigalom video boritokep
2024. február 26.

Tavaszi tematikus hétvégék az Édes Mackó kürtőskalács cukrászdában

Tavaszi esemény sorozatunk a következőképp alakul: a hónap első hétvégéje mindig a glutén és tejmentes alapanyagból készült kürtőskalácsoké, második hétvége általában az ünnephez kötődik, a harmadik hétvége a Kürtős Fondü Variációké, míg utolsóként Vegán Kürtőskalács Hétvégét sze
Tovább
2024. február 26.

Évindító események a tihanyi Vitéz Kürtősnél

Bedurrantjuk az évet március idusán, azaz az ünnepi hosszú hétvégén kezdünk, majd nyitunk a húsvéti négy napos ünnepen is, áprilisban tréfát űzünk a tavasszal, majd a munka ünnepe környékén is dolgozunk egy kicsit! Ezek a tavaszi terveink!
Tovább
2023. augusztus 16.

Dolgozz velünk kürtőskalács készítőként!

A Vitéz Kürtős immár 20 éve zászlóshajósa a kürtőskalács szakmának, Érték és Minőség Nagydíjas kürtőskalácsaink, az általunk szervezett Kürtőskalács Fesztivál és az ország első kürtőskalács cukrászdája is bizonyítja ezt. Légy te is a kürtőskalács készítés nagy mesterei között!
Tovább
2023. október 6.

DESIGN MANAGEMENT KÜLÖNDÍJ nyertesei vagyunk

A 20. Budapest Design Week Hagyományosan a Magyar Formatervezési Díjak és a Design Management Díj átadásával vette kezdetét, ahol az a megtiszteltetés ért, hogy a Vitéz Kürtős is a díjazottak között volt!
Tovább
2023. június 18.

A Vitéz Kürtős útja Székelyföldtől a nagyvilágig

20 éve egy kis erdélyi faluból indult útjára a Vitéz Kürtős. 20 éves születésnapunk alkalmából szerveztünk egy tanulmányi utat újságíróknak, akik arra keresték a választ, hogy vajon milyen legenda lengi körül a kürtőskalács eredetét, mi a tökéletes "botratekert" titka, hogy szüle
Tovább
2023. február 7.

Képzések a Vitéz Kürtős házatáján

Törekedj a folyamatos tanulásra és fejlődésre! Ez a Vitéz Kürtős 5. értéke, ami szerint élünk, dolgozunk. 2021-2022-ben több képzésen is részt vettünk, ami segített abban, hogy munkánkat jobban végezzünk. Több ezekből európai uniós támogatásból valósult meg!
Tovább